Известие

Collapse
No announcement yet.

помагайте плс....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помагайте плс....

здравейте на всички надявам се бъдещи колеги!та на въпроса-много искам да си взема Алфа 146 1.6 16 120 кончета !по принцип не ме интересува чуждото мнение,но проблема е,че не чувам много хубави неща като цяло за Алфа Ромео-прави ли са си хората така да говорят или... !ако е възможно ми кажете за какви повреди да се оглеждам при покупката и къде по-точно да си отправя вниманието .и евентуално после колко ще ми излезе смяната на всички консумативи!мерс на всички предварително...!!!

веднага ше получиш нападки които са доста верни....има мНООооОоОго теми още на тази страница които отговарят на въпросите ти... а иначе щом сме тука едва ли ще получиш много негативни мнения от нас... ии все пак добре дошъл
    ALFA ROMEO 145. 1,6 Boxer. 96

Comment

да знаеш,няма да сбъркаш с този модел. Аз карам същата Алфа която ти искаш. консумативите ми стуваха 315лв. без смяна на свещите(отли4ни са).за 22 хил.км. по4ти хищо не сам барал,по сериозно Наи добре като ще я купуваш,я зака4и на комп.стенд. Ако е ок. взимаи я
      Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
      Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Ползвайте търсачката колеги! Теми по този върос бол
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
        X